Wake park Dooplek

Wake park Dooplek je priljubljena destinacija za ljubitelje adrenalina in vodnih športov. Nahaja se ob slikovitem jezeru, obkroženem z zelenimi gozdovi, kar ustvarja idilično okolje za uživanje v tem edinstvenem doživetju.

 

 

Wake park je športno rekreacijski center, namenjen deskanju in smučanju na vodi. Na območju parka lahko izkoristite tudi druge športne aktivnosti, kot so motorični park, aqua park in supanje.

 

 

Obiskovalci vseh starosti in izkušenosti lahko najdejo svoj stil in uživajo v vožnji po vodi. Začetniki lahko izkusijo prve korake na deski pod strokovnim nadzorom inštruktorjev, medtem ko bolj izkušeni športniki lahko izpopolnjujejo svoje trike in skoke.

 

 

Poleg vožnje po vodi ima wake park tudi druge možnosti za zabavo in sprostitev. Obiskovalci se lahko sprostijo na obrežju jezera, uživajo v sončenju in se osvežijo v kavarni ob jezeru.

 

 

Wake park v Sloveniji je tako popolna destinacija za tiste, ki si želijo aktivnega oddiha v naravi, polnega zabave, adrenalina in vodnih dogodivščin. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen vodni športnik, vam bo ta park omogočil edinstveno doživetje, ki vam bo ostalo v spominu še dolgo po obisku.

 

Delovni čas

Pon – pet: 12:00 – 20:00
Sob in ned: 10:00 – 20:00

Kontakti
Zgornji Duplek 33, 2241 Spodnji Duplek
+386 40 700 989
park@dooplek.si
https://dooplek.si

 

 

Category
Znamenitosti