Postcard Country Apartments, Zgornji Duplek 37F, 2241 Spodnji Duplek, Slovenija, +386 (0)31 681 551, apartments@postcard.si

Postcard Country Apartments

NE POZABITE TRENUTKOV

POSTCARD COUNTRY APARTMENTS ponujajo namestitev v mirnem predmestnem Dupleku, ki se nahaja med dvema zgodovinskima mestoma, Maribor in Ptuj. Novi apartmaji Postcard se ponašajo s tremi moderno opremljenimi enotami in lahko sprejmejo do 6 oseb. Pred objektom je zasebno parkirišče in elektro polnilnica za avtomobile in kolesa. Slednja si je po predhodni rezervaciji tudi možno izposoditi.

3 apartmaji

v predmestju

Brezplačno parkiranje

pred objektom

Električna polnilnica

za avtomobile in kolesa

Zaprta kolesarnica

Sodobno bivanje

v predmestju!

Uživajte v predmestju in vsem kar ponuja. Odkrijte razgibano vinorodno pokrajino Dupleka in se športno rekreirajte v prvem “full size” Wake parku v Sloveniji! Vsaka zgodba ima svoj navdih in to je zgodba Postcard Apartments.

Soba z eno spalnico

Primerno za 2 osebi!

Velika kopalnica, ena zakonska postelja, predsoba ter terasa z mizico in pogledom na pokrajino.

Apartma z eno spalnico in sobo s pogradom

Do 4 osebe!

Moderna kuhinja s prostornim jedilnim prostorom in predsobo, glamurozno kopalnico ter eno zakonsko posteljo in sobo s pogradom. Terasa z mizico ima pogled na pokrajino.

Apartma za 6

Nastanitev za do 6 oseb!

Luksuzni jedilni / dnevni prostor s kuhinjsko nišo in raztegljivim kavčem, veliko kopalnico, predsobo, dvema zakonskima posteljema ter terasa z mizico in pogledom na pokrajino.

Ugodnosti & storitve

Hišni red

UŽIVAJTE V BIVANJU

V bližini prvega “full size” Wake parka v Sloveniji vas vabijo POSTCARD COUNTRY APARTMENTS, kjer si lahko po predhodni rezervaciji tudi izposodite kolesa za raziskovanje. Upamo, da bo vaše bivanje v apartmajih POSTCARD COUNTRY napolnjeno z izjemnimi spomini, katere boste cenili do konca svojega življenja. Uživajte v bivanju pri nas in se sprostite na terasi s pogledom na pokrajino. Oglejte si osnovne informacije.

Check-IN

po 14:00

Check-OUT

pred 11:00

Zaseben vhod

v apartmaje

Brezplačno parkiranje

pred objektom

Brezplačen WI-FI

Brezplačna razglednica

+ košarica dobrodošlice

Voda iz pipe

primerna za pitje

Mirne ure

od 23:00 do 7:00

Hišni ljubljenčki

niso dovoljeni

Kajenje

prepovedano

ODKRIJTE BLIŽNJE

ZANIMIVOSTI!

Duplek je odlična izhodiščna lokacija za veliko različnih aktivnosti, primernih za vse generacije. Za vas smo pripravili seznam najzanimivejših točk, vrednih ogleda. Raziščite pokrajino Dupleka in bližnjo okolico.